Despre noi

Cine nu isi aduce aminte de vacantele din copilarie, cu parintii, cu prietenii, taberele cu colegii….

Ce multe amintiri frumoase .. !

Aproape ca somnul nu venea in noaptea de dinaintea plecarii… visam cu ochii deschisi, la cat de frumos va fi… !

Visam si acum sa ne rasfatam pe o plaja pustie cu nisip fin, mangaiati de soare, sclipand in albastrul marii… visam sa urcam pe varfuri de munte, pe acoperisul lumii, sa tragem aer in piept …si sa ne simtim mai aproape de cer… sa desenam urme pe zapada in urma schiurilor …. sa ametim in roller-coast-uri … si sa ne simtim indragostiti la Praga sau Paris…

Calatorim pentru voi, participam la targuri de turism, incheiem contracte cu specialisti din domeniu pentru cele mai bune colaborari, testam trasee, vizitam hoteluri, pensiuni, resorturi, adunam sfaturi de calatorie si pe toate … le transformam in recomandari pentru vacanta voastra de vis! Ca ea sa ramana o emotionanta amintire…pe care timpul sa nu o poata sterge…!

Copiii vor sa se bucure de parcurile de distractie, de hotelurile cu piscine si tobogane, de partiile largi, lungi si sigure… de tabere tematice sau sportive, de vacante active…

Cum va schimba viata unui copil, vacanta la Disneyland, zilele pline de distractie la un hotel din Turcia, Grecia, Italia, Franta, Spania sau vacanta la ski in Alpi, o tabara cu cortul, una sportiva sau una de limbi straine….sau minunata, neuitata vizita acasa chiar la … Mos Craciun, in Laponia ?

Nu poate fi decat inceputul pasiunii si placerii de a calatori, de mai tarziu… ca adolescent, adult sau senior !

Sunt atat de multe locuri ce va asteapta sa le descoperiti cultura, traditiile si obiceiurile, frumusetea capatata in timp si care pentru cateva zile… va invita sa faceti parte din universul lor.

Atat de multe locuri, ce va satisfac setea de aventura, de actiune, bucuria de a trai si placerea de a fi in sfarsit linistiti…descoperind inca o data, ceva ce nu ati uitat niciodata… frumusetea naturii si a lumii intregi !

Bucurati-va de city-break-uri, de circuite turistice, de croaziere spectaculoase, de vacante si excursii personalizate fly&drive, de concerte sau evenimente sportive pline de pasiune ! Sau descoperiti oferta noastra generoasa de cazare in Romania si in lume, asistenta & bilete de avion, transferuri la hotel individuale sau de grup, inchirieri de masini, excursii & tururi de orase, bilete in parcurile de distractii sau la obiective turistice importante pentru a evita aglomeratia…. si nu in ultimul rand, asigurati-va! Alegeti o asigurare potrivita de calatorie storno, medicala sau auto !

Calatoriti cu placere, linistiti…. !