Saalbach Hinterglemm

Magie pe pârtie la superlativ: „Circul de schi“ Saalbach Hinterglemm este cea mai spectaculoasă staţiune de schi din Austria. Şi totodată ocupă locul întâi în clasamentul regiunilor de mountain biking din Austria.

200 km de pârtii amenajate la cele mai înalte standarde, 55 de instalaţii moderne de teleschi şi telecabine, 10 km de pârtii de schi fond amenajate, parcuri de distarcţii, pârtii pentru viteză (speed skiing), piste carving, piste pentru mogul skiing şi pârtii luminate de reflectoare imense – toate acestea fac parte din „circul de schi“ din Saalbach Hinterglemm, un Non-plus-ultra pentru cei mai pasionaţi schiori. Apoi, odată cu venirea serii, distracţia se mută de pe pârtie în après ski. În Saalbach Hinterglemm puteţi alege din cele peste 40 de taverne après ski, numeroase baruri, pub-uri şi discoteci, unde distracţia este în toi.Vara, cei 400 km de trasee pentru drumeţii vă vor purta printr-un adevărat paradis alpin. Un circuit MTB prevăzut cu zone care ating toate nivelele de dificultate vă asigură distracţie fără limite în “circul de biking” Saalbach Hinterglemm. Toţi cei care sunt pasionaţi de cross-country, soulride, freeride şi downhill vor găsi aici locul ideal pentru petrecerea vacanţei.Hochseilpark – Parcul de escaladă – din Saalbach Hinterglemm unde se afla cel mai lung pod suspendat din Alpi, transformă căţăratul într-o aventură de neuitat. Baumzipfelweg – Cărarea printre vârfurile de copaci – este cea mai înaltă cărare amenajată printre copaci a Europei şi împreuna cu “Golden Gate Brücke der Alpen” – Podul Golden Gate al Alpilor -, ea formează un traseu unic, care conţine 1 km de cărare printre vârfurile copacilor şi un pod suspendat lung de 200 m, situat la 40 m înălţime.

Partii : 

Total : 240 km  / 112 km Usor / 110 km Mediu / 18 km Dificil

Informatii utile Saalbach Hinterglemm
Altitudine 830 m - 2096 m (Difference 1266 m) Partii 240 km112 km110 km18 km Ski lifts 70 Tarife skipass : € 51,- (Day ticket main season) Orase in apropiere : Fieberbrunn, Hinterglemm, Leogang, Maishofen, Saalbach, Viehhofen, Vorderglemm
Galerie Saalbach Hinterglemm