Stiria

Intre ghetarul Dachstein si Weinland, Stiria va ofera un amestec captivant de natura virgina si tezaure culturale impresionante. Porniti in Stiria superioara pe urmele trecutului – mergand pe „Steirische Wasserstraße” (Drumul apelor), sau pe “Steirische Eisenstraße” (Drumul fierului), sau pe alte drumuri vechi de pelerini.

In pitoreasca Ausseer Land puteti gasi esenta romantismului pe lacurile, stanile si locurile vechi de aici. In regiunea Dachstein-Tauern puteti merge cu intreaga familie la drumetii. Zona Murtal va ureaza un prietenesc bine-ati-venit cu posibilitatile de sport de-a lungul intregului ani si cu descoperiri noi la manastiri vechi. Regiunea din jurul orasului Graz este dominata de evenimentele efervescente din capitala landului (si capitala a culturii in 2003).

In Stiria orientala si in regiunea termala de pe aceste meleaguri exista cinci temple moderne de wellness, care va incarca din nou bateriile. Iar in sudul Tarii Vinului din Stiria de sud, chiar in jurul orasului podgoriilor Leibnitz, se afla adevaratul paradis al gurmanzilor cu ofertele sale apetisante.

 

Galerie Stiria