Termele din Austria Inferioara

Termele romane Römertherme Baden: Placere in apa imbinata cu ingrijirea sanatatii – era ceea ce ii bucura in mod special pe romani. La 20 km distanta de Viena, va asteapta Römertherme Baden, cu peste 3.500 m² de traditie termala incununata cu apa bogata in sulf a zonei Baden si cu beneficiile moderne ale wellness-ului. Un extraordinar sentiment de bine, completat de ingrijire pentru trup si suflet – aceasta este filozofia Römertherme Baden. Aceasta era si filozofia romanilor, care pentru a-si conserva sanatatea se imbaiau in apele termale bogate in sulf aflate in Baden. Pe langa tratamentele clasice, ca baile cu sulf si impachetarile cu namol bogat in sulf, o vizita la terme si la sauna sau la centrele de wellness si fitness va ofera o terapie a sanatatii la superlativ.

Termele Kristalltherme Bad Fischau-Brunn: Un parc superb presarat cu vechi castani, pruni, alei pietruite si cabine, pictat in culorile imparatesti, galben si verde, si doua bazine pastrate si astazi asa cum erau odinioara, ne transpun in atmosfera secolului al XIX-lea. Piscina pentru copii cu loc de joaca special amenajat este noua si moderna, iar terenul de volei pe nisip este o atractie speciala pentru cei tineri, dar si pentru cei ramasi vesnic tineri. Kristalltherme va va impresiona cu apa curata si cristalina a izvorului de a carei prospetime si temperatura constanta de 19°C va puteti bucura in piscinele naturale pe tot parcursul anului. Zona de wellness ii rasfata tot anul pe cei care doresc sa se relaxeze intr-un mediu modern si foarte confortabil. Oaspetii pot alege intre sauna finlandeza, sauna bio cu temperaturi moderate de 50°C si baile de aburi.

Termele Therme Laa: Imensele incaperi termale sunt inima termelor Therme Laa, in jurul lor fiind construit intreg complexul. Piscina cu apa termala, care are o termperatura constanta de 34°C, comunica direct cu piscinele in aer liber, una pentru masaj si una cu apa sarata. De jur imprejurul piscinei interioare sau sus pe marea terasa sunt dispuse numeroase sezlonguri – cu o priveliste impresionanta a intregii incaperi termale.

Termele Thermalbad Bad Vöslau: Renumele acestui izvor tamaduitor a rasunat inca din vremuri antice, de la indepartata Vindobona pâna la magnifica Roma. De-a lungul timpului, acest izvor termal a fost transformat in oaza de relaxare si vindecare. Astazi, Thermalbad Bad Vöslau se intinde pe o suprafata de 45.000 m², intr-un parc situat la sud de fosta capitala imperiala, Viena. In mijlocul padurilor parfumate de pin si a unui peisaj stâncos salbatic si romantic, se ridica impresionanta cladire, construita in stilul architectural de la sfârsitul secolului trecut. Un decor elegant pentru relaxare, wellness, sport si SPA.

Complexul termal Asia Resort Linsberg: Oaspetii din Asia Resort nu au in vocabularul lor expresia “agitatie cotidiana”. Fie ca este vorba despre filozofie, medicina, nutritie sau despre ospitalitatea desavarsita: invataturile asiatice reprezinta un câstig pentru trup si suflet. Mineralele ii confera apei termale de la Asia Resort Linsberg proprietati deosebite. Corpul este stimulat pozitiv. Iar cele 8 piscine va garanteaza placerea extraordinara a relaxarii in apa…chiar si sub cerul liber, fara a tine cont de anotimp, in mijlocul unei gradini asiatice adusa parca dintr-un basm.