Termele din Burgenland

Termele de la Bad Tatzmannsdorf: Aici veti descoperi echilibrul perfect intre activitate si relaxare, care va va garanta o noua stare de bine. Inspirata din vasta cultura romana a termelor si a perpetuarii frumusetii, Bad Tatzmannsdorf este refugiul potrivit pentru cei care cauta relaxare, miscare, ingrijire a corpului si fortificare a sanatatii.

Termele Sonnentherme Lutzmannsburg: O varietate de activitati si programe de animatie fac ca plictiseala sa lipseasca cu desavarsire de aici. Cursurile de inot Babyschwimmen (inot pentru bebelusi) si Minischwimmer (inot pentru copii) si-au propus sa ii introduca pe cei mici in minunata lume a distractiei in apa. Televizorul este uitat cand vine vorba de Funny Waters, parcul de distractii pentru copii. Aici ii asteapta pe cei mici 1.100 m² de apa, tobogane gigantice si bazine cu valuri. Iar in Silent Dome, oaza de liniste a complexului, cei mari se pot relaxa in voie.

Termele cu proprietati tamaduitoare – Heiltherme Bad Sauerbrunn: Centrul “Fitness und Gesundheit” (Fitness si Sanatate) – din cadrul complexului termal Heiltherme Bad Sauerbrunn va va reda, prin programele special concepute, un sentiment de bunastare fizica, psihica si sociala. Statiunea cu o traditie veche, Bad Sauerbrunn, de la poalele muntilor Rosalien, este situata in inima naturii, la numai 50 km departare de Viena. Aici va asteapta distractii de tot felul: fie ca vreti sa participati la drumetii, plimbari cu bicicleta, mountain biking, nordic walking, tenis sau minigolf, sau ca vreti sa admirati frumusetea paradisiaca a dealurilor line din regiunea Rosalia printr-o plimbare relaxanta. Ori, poate va atrage mai mult o excursie interesanta la Eisenstadt, Forchtenstein sau la lacul Neusiedler See, situat chiar in apropiere.

Centrul termal Therme Stegersbach - O experienta de neuitat pentru intreaga familie. Doua tobogane tunel si noul tobogan de inox lung de 100 m cu masurare a timpului, zona de joaca pentru cei mici cu Aqua Splash Pad, castel gonflabil, soft hill si jocuri in nisip, iar pe copiii ceva mai mari, pe langa distractia in apa ii asteapta terenuri de volei pe plaja organizate in Beach Volleyball Arena si trambuline.

Zone imense cu sezlonguri in interior si exterior si suficiente vestiare creaza mult spatiu pentru bunastarea dumneavoastra. Serviciile de asistenta pentru copii oferite intre orele 10.00 – 18.00 si restaurantul deschis de la 10.00 la 21.30, fac ca aceste terme sa fie locul ideal pentru intreaga familie.

Luxul linistii: pentru cei care cauta relaxare si vor sa isi fortifice organismul, le recomandam sauna si zona de liniste din cadrul Sauna- und Ruhewelt de la Therme Stegersbach. Numeroasele cabine de sauna si bai de aburi, precum si spatii ample de liniste situate atat la interior cât si la exterior va vor ajuta sa va desprindeti de agitatia cotidiana. Prin liniste redobanditi forta.