Termele din Carintia

Termele St. Martins Therme & Lodge: In 2009 s-a deschis un nou refugiu exclusivist care le promite clientilor sai un mediu perfect pentru relaxare si regasire. Termele St. Martins Therme & Lodge din Burgenland sunt primul Lodge din Europa Centrala. Aici ambientul pretentios al unui refugiu exclusivist este combinat cu beneficiile naturii.

Termele Bad Bleiberg: Un complex mic, dar extrem de confortabil, il reprezinta cele mai sus situate terme din Austria. Ele ofera relaxare pentru intreaga familie. Aici puteti sa va fortificati sanatatea prin inot si sauna, sau sa va lasati rasfatati prin masaj, bai sau pachete special concepute pentru a va elibera de stress. Regenerati-va sanatatea prin terapii clasice sau speciale, ori incercati noua terapie Maitland.

Termele din Bad Kleinkirchheim: Termele Römerbad, inaugurate in octombrie 2007, se numara printre cele mai frumoase temple de wellness din Europa. Constructia lor a fost elaborata de catre biroul de arhitectura Behnisch Architekten din Stuttgart, dupa ale carui planuri a fost conceput si Stadionul Olimpic din München. Lucius, Granatus sau Venus, sunt doar cateva din denumirile somptuoase ale celor 13 saune din zona de wellness. Römerbad Neu va ofera noi perspective: cu ajutorul sezlongurilor asezate in trepte, orientate catre peisajul impresionant al muntelui. Cine se afunda aici in placerea apei, poate admira in acelasi timp si ceea ce se intâmpla pe munte sau pe pistele de schi.

Therme St. Kathrein: La Therme St. Kathrein toata fiinta va este revigorata. Coloana vertebrala, incheieturile si simturile. St. Kathrein este mai mult decat doar un parc de distractii, este deasemenea si o oaza si un templu de fitness, pentru cei sanatosi si pentru cei care vor sa fie sanatosi. Sauna nu este doar sauna. Stropirea pietrelor cu apa are aici proprietati deosebite. Apa este imbogatita cu esente parfumate, iar marmura este incalzita. Un Tepidarium. Lux ca in Roma antica. Corpul este ingrijit. Nu doar prin gimnastica acvatica in marele bazin, ci si prin impachetari cu fango, masaje, acupunctura. Ofertele terapeutice sunt cele mai bune, rezultatul lor de asemenea.

Termele Therme Warmbad Villach: Parcul de distractii de la Karawankenhof va granteaza distractiei si voie buna: dimineata o puteti petrece in terme. Aici veti incepe ziua revigorati si bine dispusi! Apoi, fuga sus pe toboganul urias de unde aterizati direct in apa racoritoare! Atractiile parcului acvatic sunt piscinele pentru copii si piscinele exterioare. Grote incetosate “pline de mister”, cabine cu parfumuri “senzuale”, o sala de fitness foarte incapatoare si numeroase programe de sauna: toate acestea transforma zona de wellness intr-o lume a trairilor intense.