Termele din Landul Salzburg

Termele Alpen Therme Gastein: Sase zone pentru distractie si sanatate, intinse pe 32.000 m², cu o panorama extraordinara de 360° a Alpilor, o zona de sauna cu apa de munte, oaze de liniste si wellness, un dom multimedia, tobogane in apa, gheizere si Cocktailbar & Lounge ICE Cube. O dimensiune complet noua care imbina relaxarea, regenerarea si distractia. Simbolurile Alpen Therme Gastein, piatra, lemnul si apa din izvoarele din Gastein, intaresc simbioza cu natura.

Termele Felsentherme Bad Gastein: Din octombrie 2004, Felsentherme Bad Gastein ni se prezinta intr-o infatisare cu totul noua si cu o oferta termala foarte variata. Bucurati-va aici de distractie in apa, wellness, odihna si sport intr-o locatie ultramoderna, situata la 1.100 m altitudine. Cele sase zone termale va garanteaza o vacanta unica si beneficii termale de cea mai inalta calitate.

Tauern SPA Kaprun: Aceasta oaza de apa si sauna va ofera 2.100 m² de tobogane, inot si relaxare. Arhitectura Tauern SPA este cu totul unica (multa sticla si materiale naturale) si va ofera o panorama nemaipomenita: vedere catre varful Kitzsteinhorn.Oaspetii hotelului vor putea profita de o zona de wellness separata. Termele dispun de 7 piscine, 13 saune si bai de aburi. Cu totul impresionanta este si zona de sauna in care se poate intra in costum de baie.

Termele Therme Bad Vigaun: Pe oaspeti ii asteapta aici apa si sauna raspandite pe o suprafata foarte mare. Therme Bad Vigaun impresioneaza prin materialele cele mai alese, ferestre uriase, care ofera o panorama de neuitat si numeroase zone de liniste. Veti avea senzatia ca pasiti intr-o alta lume: noua terma Bad Vigaun va vrajeste cu designul sau minunat, o piscina cufundata in lumina, imense zone de liniste si o zona moderna de sauna, care v-a pregatit numeroase surprize. Ambientul luxos este creat de piatra naturala si de lemnul de calitate, precum si de ferestrele imense. În zona de liniste va puteti relaxa pe sezlonguri comode cu un design modern. Decorul interior are la baza principiul “mai putin inseamna mai mult”.