Termele din Stiria

Termele Rogner Therme Bad Blumau: Rogner Therme Bad Blumau isi iau forta, caldura si energia de la doua izvoare termale. Cele mai rafinate forme de relaxare va indeamna la visare si confort, singur sau in doi, la marginea apei, in galerii, sub baldachin sau pe acoperisul inverzit si, deasemenea, la savurarea unei lecturi interesante in “ Raum der Stille” – Camera linistii.

Termele Therme Loipersdorf: Desprinderea de viata cotidiana este realizata aici intr-un stil cu totul unic. Toata familia este invitata sa savureze clipe minunate de relaxare si distractie intr-un areal de marimi impresionante, cu numeroase piscine interioare si exterioare, o mare de sezlonguri, locuri de joaca si sport. Fie ca este vorba despre miscare si distractie sau de clipe de relaxare in atmosfera unica a „Schaffelbad“ – nicaieri nu veti gasi atata diversitate intr-un singur loc.

Termele Therme Nova-Köflach: In padurea tropicala, in mijlocul plantelor exotice, puteti vedea indeaproape cum cresc bananele. Cei 1.000 m² de apa, cu cascade, piscine cu hidromasaj, loc pentru copii, coloane de apa si un bazin interior de inot sportiv lung de 25 de metri, vor satisface cu siguranta toate dorintele dumneavoastra. Zona de sauna va asteapta cu diverse tipuri de saune, inclusiv sauna aromata, si ceremonii deosebite. Peisajul pe care il puteti admira de pe terasa situata pe acoperis va va impresiona cu siguranta prin frumusetea uimitoare a dealurilor si pasunilor Stiriei. “Das Deck” (Puntea) va ofera posibilitatea relaxarii in aer liber cu Open-Air Whirlpool si Panorama-Sauna.

Termele-parc Parktherme Bad Radkersburg: Toti cei care vor sa duca o viata sanatoasa sunt constienti de beneficiile miscarii. In Parktherme tema miscarii este pusa la loc de cinste. Oferta Parktherme Bad Radkersburg imbina armonios sanatatea, vitalitatea si miscarea. Apa termala cu efecte benefice aupra aparatului locomotor este completata printr-o oferta care include: un bazin de inot sportiv lung de 50 m cu temperatura constanta pe tot parcursul anului, Mobility Park, unde aveti posibilitatea de a va testa si pastra vitalitatea corpului prin self-checks si exercitii supravegheate si Mobility-Check Center cu programe de antrenament si fitness-check. De asemenea, programul gratuit “activitate si vitalitate” va garanteaza o miscare sanatoasa. Va puteti bucura de toate acestea aici, unde apa termala provine din unul dintre cele mai renumite izvoare ale Austriei.

Termele Heiltherme Bad Waltersdorf: Termele Heiltherme Bad Waltersdorf reprezinta de peste 20 de ani, indiferent de sezon si temperatura, un templu al sanatatii, al dragostei de viata, al vitalitatii si al frumusetii. Provenind direct din izvor, apa termala cu temperaturi cuprinse intre 28 si 36°C, umple cele 7 bazine ale complexului intins pe 4.000 m². Oferta diversificata a termelor de la Bad Waltersdorf cuprinde, de asemenea, si un minunat templu al saunei, format din 12 cabine, un program zilnic de sanatate si un parc de wellness cu instalatii well-fit.

Termele H2O-Hoteltherme: Deviza H2O-Hoteltherme este: surprize, distractie si actiune. Cei care vor sa fie rasfatati impreuna cu intrega familie, vor gasi aici exact ceea ce cautau. Sub o cupola insorita, va asteapta clipe de relaxare, fie la piscina cu valuri de la Südseestrand, la hotspring-whirlpool sau la piscina de sub stele – o piscina care va deschide drumul spre visare. Persoanele foarte active se vor distra pe Colorado-River. Iar cei mici vor descoperi in Entenpool (piscina ratustelor) o intreaga lume acvatica.

Bad Gleichenberg: Apa si lumina, lemn si piatra – sunt elementele care caracterizeaza design-ul acestor terme si al imbietoarei zone de SPA. Relaxati-va si lasati-va cuprinsi de efectele terapeutice ale apei termale bogate in minerale si substante esentiale. Apa termala de aici provine de la doua izvoare: Mariannenquelle (cu o temperatura a apei de 24°C) si Maxquelle (cu o temperatura a apei de 40°C). În baia de aburi din zona de SPA veti simti efectul benefic al sarii, care face minuni in cazul bolilor sistemului respirator sau al pielii uscate.

Aqualux Therme din Fohnsdorf: Termele de zi din Stiria, impresioneaza printr-un concept inovativ si instalatii de lumina extrem de creative! Din exterior, noua cladire a termei – cu o arhiectura monolitica – ne duce cu gandul la un perete de carbune. In inerior, lumina joaca un rol extrem de important…lumineaza calea, binedispune si creaza o atmosfera de vis. Zona special amenajata pentru oaspetii cei mai mici, ii incanta pe acestia cu o constructie-arici care se afla chiar in piscina si cu grota cu ploaie multicolora. De asemenea, veti beneficia aici si de o zona pentru ingrijirea bebelusilor. Pentru cei interesati de wellness si liniste, “VitaDome®”, zona de sauna si relaxare a Aqualux Therme, a creat arta pura a saunei. In Sanarium, in sauna de lemn, sau in cea finlandeza, exterioara, care va ofera o priveliste minunata a varfului Zirbitzkogel, veti fi intampinati de doua doamne care va vor oferi o varietate de solutii termale pentru stropirea pietrelor incinse. Dupa cura de sauna, va veti putea relaxa in Relax-Lounge, in fata unui semineu romantic sau va veti putea delecta in linistitele piscine termale, interioare si exterioare. De asemenea, va veti putea odihni pe multitudinea de sezlonguri din galeria special amenjata, unde veti fi vrajiti de privelistea castelului Gabelhofen si de frumusetea peisajului stirian.

Termele Grimming Therme: Acestea si-au deschis portile in octombrie 2009. Aici va asteapta o zona de relaxare cu apa termala si oaza de liniste, o zona separata pentru distractia intregii familii, o zona moderna pentru sport, piscine interioare si exterioare, zone de wellness si tratament si – last but not least, impresionanta zona de sauna. Relaxare la inaltime – la o altitudine de 809 m, cu o priveliste de neuitat. Zona de beauty va oferta numeroase tratamente, de la masaj ayurvedic pana la cel classic, de la hot stone pana la shiatsu.